GentStudent: Meer dan een app, een levensstijl

GentStudent: Meer dan een app, een levensstijl

19 december 2023 Uit Door Redactie

Welkom in de wereld van Gentstudent – een fenomeen dat verder gaat dan alleen een app. Deze naam is uitgegroeid tot een herkenbaar icoon voor studenten in Gent, waarbij het logo een trotse aanwezigheid is geworden op straten en campussen. Met een indrukwekkende aanwezigheid op sociale media en een trouwe schare fans, heeft Gentstudent een onmiskenbare plek veroverd in het studentenleven.

Het merk: Een sociale sensatie

Met meer dan 400.000 volgers op Snapchat en een vroeger Instagram-account dat als een storm door de studentengemeenschap raasde, is Gentstudent een begrip geworden. Hoewel het originele Instagram-account is verdwenen, blijft de geest van Gentstudent voortleven met een nieuw account dat gestaag groeit. Op Facebook mag de activiteit misschien iets minder zijn, maar met 22.000 loyale volgers blijft de connectie met de community sterk.

En dan zijn er de merchandise, de shirts en hoodies die als een badge van eer worden gedragen door studenten die zich verbonden voelen met deze beweging. Het Gentstudent-logo is een symbool geworden van studententrots en gemeenschap.

De GentStudent app: Meer dan gewoon een app

Maar Gentstudent is meer dan alleen een sociaal mediafenomeen. Het is nu ook beschikbaar als app. Deze app belooft de ultieme Gentstudent-ervaring te bieden. Het is ontworpen om naadloos op je mobiele telefoon te werken, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot alles wat de community te bieden heeft – van evenementen en grappige content tot exclusieve toegang tot de beste posts.

Het is gratis, maar voor degenen die nog meer uit hun ervaring willen halen, is er het Strijder-abonnement. Hiermee krijg je extra voordelen en ondersteun je tegelijkertijd de voortdurende groei van dit platform.

Het ontstaan en de evolutie

Het begon allemaal in 2014, toen een naamloze student de eerste stappen zette op Snapchat met de naam Gentstudent. Wat begon als een verzameling grappige foto’s en video’s, groeide al snel uit tot een ware sensatie. Duizenden volgers werden aangetrokken door de lachwekkende content, waardoor Gentstudent een centraal onderdeel werd van het studentenleven in Gent.

Blijf verbonden met Gentstudent

Mis geen moment van deze studentensensatie! Volg de nieuwe Snapchat-accounts ‘Bravegent2’ en ‘Gentstudent42.2’ om de actie bij te houden en deel uit te maken van de bruisende gemeenschap.

Gentstudent is niet zomaar een app of een sociale media-account – het is een levensstijl. Een merk dat verbindt, amuseert en het studentenleven in Gent een geheel nieuwe dimensie geeft. Dus haal die Gentstudent-hoodie tevoorschijn, download de app en laat je onderdompelen in de unieke wereld van Gentstudent!